Delicatessenwinkel

delicatessewinkel De HoogheerlijkheidDe Hoogheerlijkheid is een winkel waar u graag naar binnen stapt. Het heeft een ruim, overzichtelijk assortiment, de producten zijn mooi geëtaleerd. Het personeel is vriendelijk en geeft u graag advies.

In de winkel vindt u altijd verse noten, zuidvruchten, salades, tapenades, tapas, mooie gerijpte hammen, patés, olijven, Noord-Hollandse kazen, boeren kazen en een ruim ingerichte toonbank met buitenlandse kazen, bonbons en een ruim assortiment aan wijnen van over de hele wereld.

Voor een feest of een receptie op het werk kunt u bij ons terecht voor mooi opgemaakte plateaus. Deze kunt u zelf, of met ons advies samenstellen.

Daarnaast verzorgen wij gehele cateringen op maat. Kijk voor meer informatie op cateringen.

delicatessewinkel - plateau - De Hoogheerlijkheid  delicatessewinkel - tappas - De Hoogheerlijkheid


Behaalde prijzen

Een aantal keren heeft De Hoogheerlijkheid meegedaan aan de wedstrijd waarin gestreden wordt om de titel “Beste Specialiteitenwinkel van Nederland” en de bijbehorende “Trophique Supèrieur”. De Hoogheerlijkheid heeft dit al 2 maal veroverd.

behaalde prijzen

In 2002/2003 en in 2005/2006 behaalde we de eerste prijs.
In 2008/2009 en 2011/2012 zijn we de één na Beste Specialiteitenwinkel van Nederland geworden. Dat laatste jaar zelfs maar met 0,50 punten verschil (280,25 punten voor De Hoogheerlijkheid en voor de nummer 1 280,75 punten). Om trots op te zijn!

De Nationale Competitie voor delicatessen/vers specialiteitenwinkels wordt georganiseerd door de Stichting Kaas- en Delicatessenwinkels Nederland.

www.kdwn.nl.