PROFITEER NU!

Gastrovino, een wereld aan lekkers

De ondernemers van Gastrovino kopen samen heerlijke wijnen in uit alle delen van de wereld. Hierdoor vindt u ook in onze winkel een wereld aan lekkers.

U kunt rekenen op een uitgebreide keuze, nieuwe producten, uitstekende kwaliteit en veel informatie over de wijnen. Door onze gezamenlijke inkoop zijn deze heerlijkheden bovendien aantrekkelijk geprijsd.

Naast wijn-aanbiedingen hebben we regelmatig ook andere heerlijke acties!


NIEUWE ACTIES

09-11-2017

Dalcero wijnmaand

Deze maand staat volledig in het teken van ons meest veelzijdige en favoriete wijnhuis uit Italië. Met 3 Tenuta’s in verschillende regio’s bieden ze een veelzijdigheid van frisse witte, krachtige rode en sprankelende mousserende wijnen. Voor ieder wat wils.

Alle wijnen hebben de unieke eigenschap dat je na het drinken van een eerste glas graag een volgende wilt. Zo lekker en uitnodigend zijn ze. Wat ooit begon met een heerlijke Soave is nu uitgegroeid tot 14 smaakvolle familieleden. Bij aankoop van minimaal 6 flessen naar keuze ontvang je deze maand 10% korting plus een lotnummer waarmee je kans maakt op een geheel verzorgd weekend Verona inclusief wijnproeverij bij de familie.

Salute!

Dalcero wijnmaand

bestellen  andere aanbiedingen

Deze aanbieding is tijdelijk. Type-, druk- en zetfouten onder voorbehoud.

 


 

 

Nieuwsbrief Wijnaanbiedingen

Regelmatig verschijnt er weer een nieuwe wijnbrief met nieuwe wijnaanbiedingen.
U kunt zich abonneren op deze e-mail nieuwsbrief via het invulformulier rechts bovenaan de website. Als er nieuwe acties zijn vermelden wij het ook hier op deze pagina.

Voor vragen over bestellingen kunt u contact opnemen via:
tel. 0186-612080, e-mail: gerard@dehoogheerlijkheid.nl.