PROFITEER NU!

Gastrovino, een wereld aan lekkers

De ondernemers van Gastrovino kopen samen heerlijke wijnen in uit alle delen van de wereld. Hierdoor vindt u ook in onze winkel een wereld aan lekkers.

U kunt rekenen op een uitgebreide keuze, nieuwe producten, uitstekende kwaliteit en veel informatie over de wijnen. Door onze gezamenlijke inkoop zijn deze heerlijkheden bovendien aantrekkelijk geprijsd.

Naast wijn-aanbiedingen hebben we regelmatig ook andere heerlijke acties!


NIEUWE ACTIES

15-12-2017

de lekkerste

Onze kerstspecial is voor alle liefhebbers van (h)eerlijk eten en drinken. En bedoeld om jullie te inspireren met kerst en de jaarwisseling, op elk moment van de dag, de lekkerste producten op tafel te zetten. Wie er ook op visite komt of waar je ook aanschuift, iedereen verdient met deze dagen alleen het allerbeste.

Wij helpen jullie graag de feestdagen onvergetelijk te maken. Kom langs en laat je adviseren voor de mooiste wijn-spijs combinaties, succesvolle happen van de plank of culinaire cadeaus. Veel leesplezier. Geniet van smaakvolle feestdagen en een bruisend 2018!

À Votre Santé

lekkerste

andere aanbiedingen

Deze aanbieding is tijdelijk. Type-, druk- en zetfouten onder voorbehoud.

 


14-12-2017

wijnpioniers

Één van de mooiste familiehuizen uit ons assortiment ligt aan de voet van de Mont Ventoux in het plaatsje Mormoiron. De unieke ligging van de wijngaarden aan de voet van de majestueuze berg zorgt voor wijnen van topkwaliteit. Op een hoogte tussen de 300 en 400 meter profiteren de druiven van een bijzonder fris microklimaat waardoor de rijping trager verloopt en later geoogst kan worden. Met liefde en passie maakt de familie Chaudière een prachtige serie wijnen met voornamelijk grenach, syrah en viognier druiven, die ieder jaar minimaal 90 punten bij Robert Parker scoren.

In onze kerstspecial ontvang je of GRATIS een mooie fles Muscat de Beaumes de Venise bij 12 flessen Terrasses wijnen of een fles Artemia bij 6 flessen Quintessence wijnen 

À Votre Santé

wijnpioniers

bestellen   andere aanbiedingen

Deze aanbieding is tijdelijk. Type-, druk- en zetfouten onder voorbehoud.

 


 

Nieuwsbrief Wijnaanbiedingen

Regelmatig verschijnt er weer een nieuwe wijnbrief met nieuwe wijnaanbiedingen.
U kunt zich abonneren op deze e-mail nieuwsbrief via het invulformulier rechts bovenaan de website. Als er nieuwe acties zijn vermelden wij het ook hier op deze pagina.

Voor vragen over bestellingen kunt u contact opnemen via:
tel. 0186-612080, e-mail: gerard@dehoogheerlijkheid.nl.