PROFITEER NU!

Gastrovino, een wereld aan lekkers

De ondernemers van Gastrovino kopen samen heerlijke wijnen in uit alle delen van de wereld. Hierdoor vindt u ook in onze winkel een wereld aan lekkers.

U kunt rekenen op een uitgebreide keuze, nieuwe producten, uitstekende kwaliteit en veel informatie over de wijnen. Door onze gezamenlijke inkoop zijn deze heerlijkheden bovendien aantrekkelijk geprijsd.

Naast wijn-aanbiedingen hebben we regelmatig ook andere heerlijke acties!


NIEUWE ACTIES

24-08-2017

Nieuw in ons assortiment - Peyres nobles

Tussen de vele wijnen die we proeven zit heel soms een pareltje van ongekende schoonheid. Hier moest ik aan denken toen we een paar weken geleden de Peyres Nobles binnen kregen. Deze Corbières van syrah, grenache en carignan viel onmiddellijk op door zijn uitgebalanceerde delicate smaak. Veel donkerrood fruit, zachte tannines en ‘garrique’ kruiden in de afdronk. Als eindconclusie op de proefnotities stond een 10 met een griffel!

De geschiedenis van de Corbières gaat terug tot 125 jaar voor Christus. De druivenstokken werden geïntroduceerd door de Griekse handelaren, maar het waren de Romeinen die met hun kennis de wijnbouw verder hebben ontwikkeld. Het mediterrane klimaat zorgt voor een langzame rijping waardoor de druiven een vol en fruitig karakter krijgen.

Ter introductie van deze nieuwe aanwinst betaal je de komende dagen bij een doos geen €7,95 maar € 6,95 per fles

À Votre Santé

Nieuw in ons assortiment - Peyres nobles

bestellen  andere aanbiedingen

Deze aanbieding is tijdelijk. Type-, druk- en zetfouten onder voorbehoud.

 


10-08-2017

troupis

Dat is het zeker niet. Griekse wijnen zijn terug en hoe. Tijdens onze zoektocht naar wijnen uit dit prachtige land, ontdekten we de Troupis Winery. Dit moderne wijnhuis ligt in het hart van het Arkadisch plateau op het grootste Griekse schiereiland, de Peloponnesos. Het heeft zelfs een Nederlands tintje. Yannis Troupis, de wijnmaker, heeft gestudeerd aan de universiteit van Wageningen.

De Griekse pers is lyrisch over de wijnen van Troupis. Nu is de tijd rijp om Nederland te veroveren met deze wijnen van topkwaliteit. Daarom deze weken ter kennismaking 6 flessen halen, 5 betalen!

Eviva

Troupis

bestellen  andere aanbiedingen

Deze aanbieding is tijdelijk. Type-, druk- en zetfouten onder voorbehoud.

 


03-08-2017

6 halen 5 betalen

Met deze warme temperaturen neemt de vraag naar frisse en fruitige roséwijnen automatisch toe. Vooral de zalmkleurige wijnen met een frivoliteit en laag alcohol percentage zijn zeer geliefd. Juist vanwege de frisheid zijn het perfecte dorstlessers voor op een zomers terras. Een goede rosé is ook uitstekend inzetbaar bij een hoofdgerecht met vis of vlees van de barbecue.

Profiteer de komende weken van een zomerse korting op onze selectie heerlijke rosés
Haal de glazen maar uit de kast en verwen jezelf en je gasten!

Santé

6 halen 5 betalen

bestellen  andere aanbiedingen

Deze aanbieding is tijdelijk. Type-, druk- en zetfouten onder voorbehoud.

 


 

Nieuwsbrief Wijnaanbiedingen

Regelmatig verschijnt er weer een nieuwe wijnbrief met nieuwe wijnaanbiedingen.
U kunt zich abonneren op deze e-mail nieuwsbrief via het invulformulier rechts bovenaan de website. Als er nieuwe acties zijn vermelden wij het ook hier op deze pagina.

Voor vragen over bestellingen kunt u contact opnemen via:
tel. 0186-612080, e-mail: gerard@dehoogheerlijkheid.nl.