Wijnkoperij

WijnkoperijSinds mei 2009 staat er op het industrieterrein de Hoogewerf in Oud-Beijerland (Hoeksche Waard) Wijnkoperij De Hoogheerlijkheid. Daar worden onder andere wijnproeverijen en workshops gehouden.

Op de eerste verdieping is er een speciaal ingerichte showroom van 360 m² voor relatiegeschenken en kerstpakketten.
Zoekt u een passend kerstgeschenk voor uw medewerkers of relaties? Onze kerstcatalogus biedt u een zee aan mogelijkheden! Heeft u zelf ideeën of wilt u een pakket een andere invulling geven? Wijnkoperij De Hoogheerlijkheid levert maatwerk, alles is mogelijk.


WIJNPROEVERIJEN

Regelmatig organiseert De Hoogheerlijkheid een Wijn- en Portproeverij in de Wijnkoperij. Op de proeftafels staan dan ongeveer 100 prachtige wijnen uit diverse landen en streken. Daarnaast hebben we een prachtig assortiment aan port. Een goede prijs/kwaliteit verhouding is hierbij ons uitgangspunt.

NAJAARSPROEVERIJ

Komt u genieten van de smaken van het najaar op 24, 25, 31 oktober en 1 november? Vanaf 19.00 uur bent u van harte welkom in onze Wijnkoperij, gevestigd aan de Donkervoortlaan 24 te Oud-Beijerland.
Tijdens de proeverijen zijn een aantal buitenlandse wijnleveranciers aanwezig. Op de proeftafels staan ongeveer 100 wijnen uit diverse landen en streken. Een goede prijs-/kwaliteitverhouding is hierbij ons uitgangspunt. De wijnen staan in het teken van het najaar!

De wijnen die wij u tijdens deze proeverij presenteren zijn met veel zorg uitgekozen. Dit is een uitgelezen mogelijkhied om uw smaakpapillen te prikkelen, prachtige wijnen te ontdekken en uw wijnvoorraad te verrijken.

Zoals u van ons gewend bent zijn er naast de wijnen ook tal van heerlijkheden te proeven zoals: Hollandse en buitenlandse kazen, rauwe hammen en diverse tapas, welke groots worden verzorgd door ons team en onze versleveranciers.

Dus kom gezellig proeven en genieten, laat u verrassen in onze wereld aan lekkers!

Aanmeldformulier:

Naam*:

Adres*:

Postcode*:

Plaats*:

Telefoonnummer*:

E-mail*:

Ik kom op*:

Ik kom met*:
personen

Het proefboekje wordt per e-mail naar u toegezonden.

*Alle velden zijn verplicht.

 

Als u meer wilt weten over de wijnproeverijen kunt u het vragen in de winkel of een e-mail sturen naar: gerard@dehoogheerlijkheid.nl.

 

Foto impressie Voorjaarsproeverij

Previous Image
Next Image

 


WIJNBRIEF

Regelmatig verschijnt er weer een nieuwe wijnbrief met nieuwe wijnaanbiedingen.
U kunt zich abonneren op deze e-mail nieuwsbrief via het invulformulier rechts bovenaan de website of kijk op onze actiepagina voor de laatste aanbiedingen op wijngebied!

Neem voor vragen over bestellingen contact op:
tel. 0186-612080, e-mail: gerard@dehoogheerlijkheid.nl.