Wijnkoperij

Sinds mei 2009 staat er op het industrieterrein de Hoogewerf in Oud-Beijerland (Hoeksche Waard) Wijnkoperij De Hoogheerlijkheid. Daar worden onder andere wijnproeverijen en workshops gehouden.

Op de eerste verdieping is er een speciaal ingerichte showroom van 360 m² voor relatiegeschenken en kerstpakketten.
Zoekt u een passend kerstgeschenk voor uw medewerkers of relaties? Onze kerstcatalogus biedt u een zee aan mogelijkheden! Heeft u zelf ideeën of wilt u een pakket een andere invulling geven? Wijnkoperij De Hoogheerlijkheid levert maatwerk, alles is mogelijk.

familiefoto-wijnkoperij-2019


WIJNPROEVERIJEN

Regelmatig organiseert De Hoogheerlijkheid een Wijn- en Portproeverij in de Wijnkoperij. Op de proeftafels staan dan ongeveer 100 prachtige wijnen uit diverse landen en streken. Daarnaast hebben we een prachtig assortiment aan port. Een goede prijs/kwaliteit verhouding is hierbij ons uitgangspunt.

uitnodiging-jubileumproeverij

JUBILEUM VOORJAARSPROEVERIJ 2020

Beste liefhebbers,

Naar aanleiding van alle berichtgevingen rondom het Coronavirus hebben wij besloten dat onze Jubileum Voorjaarsproeverij 2020 niet zal plaatsvinden in april. We houden u graag op de hoogte voor een mogelijke nieuwe datum.

 

Als u meer wilt weten over de wijnproeverijen kunt u het vragen in de winkel of een e-mail sturen naar: gerard@dehoogheerlijkheid.nl.

 

Foto impressie Wijnproeverij

Wijnproeverij De Hoogheerlijkheid 02Wijnproeverij De Hoogheerlijkheid 01Wijnproeverij De Hoogheerlijkheid 13Wijnproeverij De Hoogheerlijkheid 05Wijnproeverij De Hoogheerlijkheid 04Wijnproeverij De Hoogheerlijkheid 06Wijnproeverij De Hoogheerlijkheid 07Wijnproeverij De Hoogheerlijkheid 08Wijnproeverij De Hoogheerlijkheid 09Wijnproeverij De Hoogheerlijkheid 10Wijnproeverij De Hoogheerlijkheid 14Wijnproeverij De Hoogheerlijkheid 11Wijnproeverij De Hoogheerlijkheid 12Wijnproeverij De Hoogheerlijkheid 15Wijnproeverij De Hoogheerlijkheid 03

 


WIJNBRIEF

Regelmatig verschijnt er weer een nieuwe wijnbrief met nieuwe wijnaanbiedingen.
U kunt zich abonneren op deze e-mail nieuwsbrief via het invulformulier rechts bovenaan de website of kijk op onze actiepagina voor de laatste aanbiedingen op wijngebied!

Neem voor vragen over bestellingen contact op:
tel. 0186-612080, e-mail: gerard@dehoogheerlijkheid.nl.