Wijnkoperij

WijnkoperijSinds mei 2009 staat er op het industrieterrein de Hoogewerf in Oud-Beijerland (Hoeksche Waard) Wijnkoperij De Hoogheerlijkheid. Daar worden onder andere wijnproeverijen en workshops gehouden.

Op de eerste verdieping is er een speciaal ingerichte showroom van 360 m² voor relatiegeschenken en kerstpakketten.
Zoekt u een passend kerstgeschenk voor uw medewerkers of relaties? Onze kerstcatalogus biedt u een zee aan mogelijkheden! Heeft u zelf ideeën of wilt u een pakket een andere invulling geven? Wijnkoperij De Hoogheerlijkheid levert maatwerk, alles is mogelijk.


WIJNPROEVERIJEN

Regelmatig organiseert De Hoogheerlijkheid een Wijn- en Portproeverij in de Wijnkoperij. Op de proeftafels staan dan ongeveer 100 prachtige wijnen uit diverse landen en streken. Daarnaast hebben we een prachtig assortiment aan port. Een goede prijs/kwaliteit verhouding is hierbij ons uitgangspunt.

Op dit moment kunt u zich nog niet aanmelden voor een volgende wijnproeverij.
Als u meer wilt weten over de wijnproeverijen kunt u het vragen in de winkel of een e-mail sturen naar: gerard@dehoogheerlijkheid.nl.

 

Foto impressie Voorjaarsproeverij

Previous Image
Next Image

 


WIJNBRIEF

Regelmatig verschijnt er weer een nieuwe wijnbrief met nieuwe wijnaanbiedingen.
U kunt zich abonneren op deze e-mail nieuwsbrief via het invulformulier rechts bovenaan de website of kijk op onze actiepagina voor de laatste aanbiedingen op wijngebied!

Neem voor vragen over bestellingen contact op:
tel. 0186-612080, e-mail: gerard@dehoogheerlijkheid.nl.