Wijnkoperij

Sinds mei 2009 staat er op het industrieterrein de Hoogewerf in Oud-Beijerland (Hoeksche Waard) Wijnkoperij De Hoogheerlijkheid. Daar worden onder andere wijnproeverijen en workshops gehouden.

Op de eerste verdieping is er een speciaal ingerichte showroom van 360 m² voor relatiegeschenken en kerstpakketten.
Zoekt u een passend kerstgeschenk voor uw medewerkers of relaties? Onze kerstcatalogus biedt u een zee aan mogelijkheden! Heeft u zelf ideeën of wilt u een pakket een andere invulling geven? Wijnkoperij De Hoogheerlijkheid levert maatwerk, alles is mogelijk.

familiefoto-wijnkoperij-2019


WIJNPROEVERIJEN

Regelmatig organiseert De Hoogheerlijkheid een Wijn- en Portproeverij in de Wijnkoperij. Op de proeftafels staan dan ongeveer 100 prachtige wijnen uit diverse landen en streken. Daarnaast hebben we een prachtig assortiment aan port. Een goede prijs/kwaliteit verhouding is hierbij ons uitgangspunt.

uitnodiging-jubileumproeverij

JUBILEUM VOORJAARSPROEVERIJ 2020

Komt u genieten van de smaken van het voorjaar op woensdag 8, donderdag 9, woensdag 15 of donderdag 16 april? Vanaf 19.00 uur bent u van harte welkom in onze Wijnkoperij, gevestigd aan de Donkervoortlaan 24 te Oud-Beijerland.

Tijdens de proeverijen zijn een aantal buitenlandse wijnleveranciers aanwezig. Op de proeftafels staan ongeveer 100 wijnen uit diverse landen en streken. Een goede prijs-/kwaliteitsverhouding is hierbij ons uitgangspunt. De wijnen staan in het teken van het voorjaar!

De wijnen die wij u tijdens deze proeverij presenteren zijn met veel zorg uitgekozen. Dit is een uitgelezen mogelijkheid om uw smaakpapillen te prikkelen, prachtige wijnen te ontdekken en uw wijnvoorraad te verrijken.

Zoals u van ons gewend bent zijn er naast de wijnen ook tal van heerlijkheden te proeven zoals: Hollandse en buitenlandse kazen, rauwe hammen en diverse tapas, welke groots worden verzorgd door ons team en onze versleveranciers.

Dus kom gezellig proeven en genieten, laat u verrassen in onze wereld aan lekkers!

Aanmeldformulier:

Naam*:

Adres*:

Postcode*:

Plaats*:

Telefoonnummer*:

E-mail*:

Ik kom op*:

Ik kom met*:
personen

Het proefboekje wordt per e-mail naar u toegezonden.

*Alle velden zijn verplicht.

 

Als u meer wilt weten over de wijnproeverijen kunt u het vragen in de winkel of een e-mail sturen naar: gerard@dehoogheerlijkheid.nl.

 

Foto impressie Wijnproeverij

Wijnproeverij De Hoogheerlijkheid 02Wijnproeverij De Hoogheerlijkheid 01Wijnproeverij De Hoogheerlijkheid 13Wijnproeverij De Hoogheerlijkheid 05Wijnproeverij De Hoogheerlijkheid 04Wijnproeverij De Hoogheerlijkheid 06Wijnproeverij De Hoogheerlijkheid 07Wijnproeverij De Hoogheerlijkheid 08Wijnproeverij De Hoogheerlijkheid 09Wijnproeverij De Hoogheerlijkheid 10Wijnproeverij De Hoogheerlijkheid 14Wijnproeverij De Hoogheerlijkheid 11Wijnproeverij De Hoogheerlijkheid 12Wijnproeverij De Hoogheerlijkheid 15Wijnproeverij De Hoogheerlijkheid 03

 


WIJNBRIEF

Regelmatig verschijnt er weer een nieuwe wijnbrief met nieuwe wijnaanbiedingen.
U kunt zich abonneren op deze e-mail nieuwsbrief via het invulformulier rechts bovenaan de website of kijk op onze actiepagina voor de laatste aanbiedingen op wijngebied!

Neem voor vragen over bestellingen contact op:
tel. 0186-612080, e-mail: gerard@dehoogheerlijkheid.nl.