Nutamo

Nutamo, een wereld vol smaakbeleving!
Online bestellen en alle producten thuisbezorgd!

Assortiment
Wij leveren een uitgebreid assortiment van hoogwaardige producten in kleine en grote hoeveelheden tegen betaalbare prijzen. Met een zeer hoge klantbeoordeling en duizenden tevreden klanten zorgen wij dagelijks voor 100% tevredenheid bij alle bestellingen. Wij leveren aan particulieren en bedrijven en verkopen alleen topproducten waar wij voor de volle honderd procent achterstaan. Alleen de beste producten verkopen, gecombineerd met het leveren van een uitstekende service zijn de basis van Nutamo. Daar staan we om bekend en hiermee maken wij ook jou graag tot een tevreden klant.

Dagvers gebrand en met zorg verpakt
Wij staan bekend om onze heerlijke vers gebrande noten van de allerhoogste kwaliteit. Onze klanten zijn er dol op. Alle gebrande noten zoals ook onze pistachenoten, paranoten en pinda’s worden iedere dag op de juiste temperatuur door ons in verse arachideolie gebrand. Hierdoor behouden de noten veel van hun mineralen en vitamines, wat zorgt voor een volle, pure smaak. Elke bestelling wordt met zeer veel zorg dagvers gebrand en verpakt, waardoor wij absolute versheid garanderen. Naast noten, pitten, zaden en superfoods hebben wij ook cacao en zoetwaren, bonbons, kaas & (healthy) snacks in ons assortiment. Zo is er voor ieder wat wils.

Hoogwaardige producten tegen voordelige prijzen
Nutamo is er voor particulieren, restaurants, verenigingen en horeca. Omdat wij in grote volumes inkopen hanteren wij de beste prijzen voor iedereen. Naast de directe verkoop in onze webshop zijn wij tevens een toonaangevende groothandel in noten, pitten, zaden en zuidvruchten voor Nederland en België. Al onze producten kunnen in voordelige bulkverpakkingen worden geleverd. Wij leveren uitsluitend hoogwaardige producten van de beste producenten. Door groot in te kopen profiteren onze klanten van zeer scherpe prijzen. Een smaakvol en krachtig product dat voldoet aan de strengste kwaliteitseisen is ons uitgangspunt, én dat tegen een voordelige prijs.

Nutamo: snelle levering & de beste service
Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze producten en zeer snelle leveringen. Op werkdagen voor 15:00 uur besteld = overmorgen in huis, zodat jij snel kunt genieten van de lekkerste producten! De familie en het team van Nutamo staan voor jou klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Heb je nog vragen over onze producten, je bestelling of heb je opmerkingen over onze onze webshop? Neem dan contact op met de klantenservice, wij horen graag van je. Wij gaan voor 100% tevreden klanten, helpen je graag verder en laten ons graag door jou inspireren!

Dus ga nu naar onze webshop van Nutamo en haal de lekkerste producten in huis!

nutamo-webshop