Over ons

De Hoogheerlijkheid, gevestigd aan de Veilingpassage te Oud-Beijerland (Hoeksche Waard), is opgericht in 2001. De onderneming van het ondernemersechtpaar Alexandra en Gerard Boender behoort tot de TOP van Nederland. In het jaar 2003 en 2006 veroverde zij de Tropique Superieur, als Beste Specialiteitenwinkel van Nederland.

foto winkel De Hoogheerlijkheid
Foto: FOTOZEE

Het assortiment bestaat uit vers gebrande nootjes, Zuidvruchten, speciaal voor ons gemaakte Salades en Patés, Vleeswaren, Hollandse kazen, Buitenlandse kazen, Tapas hapjes, Bonbons, Wijnen en een schitterend assortiment port.
Onze producten komen uit de gehele wereld. Wijnen uit Italië, Spanje, Australië en Chili, Kazen uit geheel Europa. Noten uit Australië, Japan en China en handgemaakte bonbons uit België.
Zo vind je bij ons “een wereld aan lekkers”.
Voor feesten en partijen maken we mooie plateaus die u zelf of met ons kunt samenstellen. Horecabedrijven uit de gehele Hoeksche Waard en ver daarbuiten weten ons te vinden voor onze lekkernijen.
We verzorgen recepties, proeverijen en business meetings geheel op maat.

wijnkoperij De Hoogheerlijkheid

Sinds 2009 is De Hoogheerlijkheid uitgebreid met een grote Wijnkoperij en een speciaal ingerichte showroom van 360 m² voor relatiegeschenken en kerstpakketten. De geschenken kunnen naar ieders wens worden samengesteld. De Wijnkoperij is gevestigd aan de Donkervoortlaan 24 te Oud-Beijerland.

Kom eens bij ons langs en laat u verrassen in onze wereld aan lekkers!