Over ons

De Hoogheerlijkheid, gevestigd aan de Veilingpassage te Oud-Beijerland (Hoeksche Waard), is opgericht in 2001. De onderneming van het ondernemersechtpaar Alexandra en Gerard Boender behoort tot de TOP van Nederland. In het jaar 2003 en 2006 veroverde zij de Tropique Superieur, als Beste Specialiteitenwinkel van Nederland.

delicatessenwinkel Wijnkoperij De Hoogheerlijkheid

Het assortiment bestaat uit vers gebrande nootjes, Zuidvruchten, speciaal voor ons gemaakte Salades en Patés, Vleeswaren, Hollandse kazen, Buitenlandse kazen, Tapas hapjes, Bonbons, Wijnen en een schitterend assortiment port.
Onze producten komen uit de gehele wereld. Wijnen uit Italië, Spanje, Australië en Chili, Kazen uit geheel Europa. Noten uit Australië, Japan en China en handgemaakte bonbons uit België.
Zo vind je bij ons “een wereld aan lekkers”.
Voor feesten en partijen maken we mooie plateaus die u zelf of met ons kunt samenstellen. Horecabedrijven uit de gehele Hoeksche Waard en ver daarbuiten weten ons te vinden voor onze lekkernijen.
We verzorgen recepties, proeverijen en business meetings geheel op maat.

Sinds 2009 is De Hoogheerlijkheid uitgebreid met een grote Wijnkoperij en een speciaal ingerichte showroom van 360 m² voor relatiegeschenken en kerstpakketten. De geschenken kunnen naar ieders wens worden samengesteld. De Wijnkoperij is gevestigd aan de Donkervoortlaan 24 te Oud-Beijerland.

Kom eens bij ons langs en laat u verrassen in onze wereld aan lekkers!

 

Ons team staat altijd voor u klaar om het juiste advies te geven.

Gerard

Algemeen directeur

“Passie & beleving,
dat is waar het bij mij om draait!”

e-mail

Alexandra

Algemeen directeur

“Wat is het toch fijn om samen met mijn man Gerard dit ‘lekkere’ bedrijf te runnen. We vinden het heel mooi dat onze 3 kinderen: Matthijs, Frédèrique en Jurian ook heel nauw betrokken zijn bij ons werk. Met elkaar doen we veel inspiratie en ideeën op over de hele wereld! Daar geniet ik elke dag van!”

e-mail

Frédèrique

Commercieel directeur

– WACHT NIET OP EEN GOEDE DAG, MAAR MAAK ER ZELF ÉÉN! –
“Mijn werk is mijn hobby en elke dag is het weer een feest om met de mooiste en meest smaakvolle producten te werken en natuurlijk te proeven!”

e-mail

Matthijs

Beleids- en assortimentsmanager

“De afgelopen jaren zijn wij als familie druk bezig geweest om onze activiteiten te optimaliseren, vernieuwen en meer beleving toe te voegen voor onze gasten. Iedere dag is een uitdaging om ons verhaal en passie voort te zetten en te blijven innoveren, zodat de gasten, evenals wij kunnen genieten in onze wereld aan lekkers!”

e-mail

Jurian

Medewerker Wijnkoperij

“Lekker eten en drinken is me met de paplepel ingegoten. Beurzen bezoeken en op bezoek gaan bij een leverancier vind ik het allerleukste om te doen! Daar krijg je dan alles wat nieuw is te proeven en dat vind ik helemaal geweldig!”

Anneke

Verkoop medewerker

“Waar wat te doen is zie je mij. Bij de kerstpakketten of tijdens een wijnproeverij. In de winkel, met alle mooie en lekkere producten, werk ik op wisselende dagen en ben u daar graag van dienst!”

Lea

Verkoop medewerker

“Na een ‘pakkende’ vacature in de krant, bijna acht jaar geleden, besloot ik te solliciteren. Geen seconde spijt van gehad. Fantastische producten, leuk team, gezellige klanten. Geweldig om daar een paar dagen per week te mogen zijn!”

Carmen

Verkoop medewerker

“Doordat ik in Italië heb gewoond, is de Italiaanse keuken mijn passie geworden. Van mijn hobby heb ik mijn werk gemaakt. Graag geef ik u advies en tips tijdens uw bezoek aan onze winkel.”

Louisa

Medewerker

“Heerlijke producten, leuke klanten, een gezellig team. Kortom, een TOP baan!”

Nicole

Verkoop medewerker

“Op vrijdag en zaterdag ben ik te vinden in de winkel. Hier vind ik het onwijs leuk om pakketjes te maken en de lekkerste bonbons voor u in te pakken met een tevreden glimlach!”

Justin

Medewerker Wijnkoperij

“Waar ik binnen de Hoogheerlijkheid nodig ben, daar kom ik in actie! Zowel in de Wijnkoperij als in de winkel kan ik ineens opduiken om u van dienst te zijn! Veelzijdig werk en de glimlach van de klant maakt dit werk zo leuk!”

Daan

Medewerker Wijnkoperij

“Op de zaterdag ben ik te vinden in de Wijnkoperij. Hier help ik met veel plezier achter de schermen om o.a. voor u de wijnbestelling te maken na bijvoorbeeld onze succesvolle proeverijen.”