Dé kerstpakketten leverancier van de Hoeksche Waard en Rotterdam!

Wij helpen u graag

Bent u geïnteresseerd in relatie- of kerstgeschenken?
Dan kunt u contact opnemen met:

Alexandra Boender
Tel: 06 – 463 107 14
E-mail: Alexandra@dehoogheerlijkheid.nl

Wij maken graag de mooiste kerstpakketten voor u klaar!


Catalogus

Bekijk hier de kerstpakketten van 2023:

Bekijk onze kerstbrochure hier: Kerst 2023 brochure De Hoogheerlijkheid


Kerstpakketten & Relatiegeschenken

Sinds 2009 is De Hoogheerlijkheid uitgebreid met een grote Wijnkoperij en een speciaal ingerichte showroom van 360 m² voor relatiegeschenken en kerstpakketten. De geschenken kunnen naar ieders wens worden samengesteld.

De Wijnkoperij is gevestigd aan de Donkervoortlaan 24 te Oud-Beijerland.

Wij zijn gespecialiseerd in originele geschenken. Door jarenlange ervaring en onze creativiteit in het samenstellen van geschenkpakketten kunnen wij elke klant maatwerk leveren. Kwaliteit, flexibiliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel en bij ons is dan ook veel mogelijk tegen scherpe prijzen. Voor elk budget kunnen wij u een passend geschenk leveren.


Daarom kiest u voor een kerstpakket van De Hoogheerlijkheid

Wij zijn al meer dan 20 jaar specialist op het gebied van eindejaarsgeschenken in de Hoeksche Waard, Rotterdam, Zeeland en ver daarbuiten. Hierdoor weten we hoe belangrijk het is om uw blijk van waardering uit te spreken. Want wij geloven dat mensen die met zorg en aandacht gewaardeerd worden, zich speciaal voelen en hierdoor nog beter presteren!

  1. KerstgeschenkenRUIM 20 JAAR ERVARING
  2. KEUZE UIT MEER DAN 1000 KERSTARTIKELEN
  3. ONZE JARENLANGE ERVARING IN COMBINATIE MET PRODUCTIE EN DISTRIBUTIE IN EIGEN BEHEER MAAKT DAT
  4. WIJ DE BESTE KWALITEIT KUNNEN WAARBORGEN
  5. STREEKPRODUCTEN UIT DE HOEKSCHE WAARD EN UIT ONZE DELICATESSENWINKEL IN UW KERSTPAKKET
  6. KERSTPAKKET OP MAAT SAMENSTELLEN VOOR IEDER BUDGET
  7. VAKKUNDIG EN CREATIEF ADVIES IN ONZE RUIME 350M2 SHOWROOM

Traditionele kerstpakketten kopen

Een blijk van waardering is een prachtig geschenk voor uw collega’s. Wilt u uw waardering laten blijken met een mooi kerstpakket? Het eind van het jaar is een perfect moment om uw collega’s te bedanken voor hun inzet van het afgelopen jaar. Bij de kerstdagen hoort een goed gevulde voorraadkast vol met lekkernijen. Geef ook eens uw collega’s een overdaad aan versnaperingen cadeau, van zoet tot hartig. Onze traditionele kerstpakketten zitten boordevol lekkernijen voor de gehele dag. Start je dag met een uitgebreide brunch, creëer de lekkerste hapjes voor op tafel tijdens een gezellige borrel en kook de heerlijkste gerechten tijdens het kerstdiner. Met onze traditionele kerstpakketten kunt u zorgeloos smullen tijdens de feestdagen. Gegarandeerd genieten! 

Eindejaarsgeschenken voor ieder budget

Wij weten dat het een uitdaging kan zijn om een eindejaarsgeschenk te vinden welke bij uw wensen past. Onze ruime 350 m2 showroom bestaat daarom uit kerstpakketten die passen bij elk thema of budget. Van traditioneel tot trendy en van stijlvol tot stoer. Er zit voor iedereen iets moois bij! Heeft u een beperkt budget voor uw kerstpakketten? Geen probleem, waardering voor uw collega’s hoeft zeker niet duur te zijn! Ons assortiment bevat ook een ruime keuze kant- en klare goedkope kerstpakketten en op maat samengestelde budgetvriendelijke geschenken. Zo kunt u zelf een kerstgeschenk kiezen dat bij uw wensen en organisatie past.

Culinaire pakketten op maat samengesteld

Ga ook eens samen met uw collega’s op culinaire ontdekkingsreis met onze culinaire kerstpakketten. Waan u even op vakantie. Proef, ontdek en geniet van de smaak van traditionele Italiaanse pasta uit onze delicatessenwinkel met bijpassende sauzen, pesto’s, bruschetta’s en cantucci’s. Geniet van speciaal geselecteerde tapas en de meest heerlijke internationale wijnen. Onze culinaire kerstpakketten en relatiegeschenken zorgen gegarandeerd voor een hoogwaardige, culinaire verrassing welke niet snel vergeten wordt. Buon appetito!

Smaakvolle streekpakketten uit de Hoeksche Waard en Rotterdam

Bent u op zoek naar een origineel en smaakvol kerstgeschenk? En wilt u uw collega’s verrassen met specialiteiten en pure en eerlijke streekproducten? De Hoogheerlijkheid levert ambachtelijke en smaakvolle streekpakketten met streekproducten – geleverd door lokale boeren. Met veel enthousiasme en uiterste zorgvuldigheid stelt de Hoogheerlijkheid smaakvolle streekpakketten samen. Wil je liever een pakket samen stellen? Dat kan natuurlijk ook! Kies uit een ruim assortiment streekproducten, waaronder: Hoeksche chips, Hoeksche stroopwafellikeur, Hoeksch bier van Ketelhuis, boeren kaasjes, Hoeksche mosterd en nog veel meer. Een origineel en smaakvol geschenk weggeven wat ook nog eens prachtig wordt ingepakt is een mooie blijk van waardering voor jouw collega’s!